Kütüphane Danışma Kurulu Toplantısının İlki Gerçekleştirildi

Fakültelerden gelen üyelerin katılımlarıyla 17 Eylül 2024 Salı günü, İMÜ Ziraat Bankası Kütüphanesi toplantı salonunda Kütüphane Danışma Kurulu toplantısının ilki gerçekleştirildi

Toplantı, Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Ekrem TAK ‘ın açılış konuşması ve Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı İsmail RAMAZANOĞLU’nun değerlendirmeleriyle başladı.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığından e-Kaynak ve Referans Kütüphanecisi İlknur ERŞEN AYDIN’ın “Kütüphane Genel Hizmetler ve e-Kaynaklar” sunumu ve Basılı Koleksiyon Sağlama Kütüphanecisi Mehmet Kubilay SOYGÜDER’in “Basılı Kaynak Talepleri “ sunumu ile toplantıya devam edildi.

2024-2025 yılı Elektronik ve Basılı Kaynak Alımı, Elektronik Kaynak Kullanımının Arttırılması, Basılı Kitapların Bireysel Talep Yönetimi ve Oryantasyon Süreci başlıklarının görüşüldüğü toplantıda, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığından Şube Müdürü Memduh DİNÇ, Sağlık Bilimleri Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Havvanur YOLDAŞ İLKTAÇ, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Serpil ÜSTEBAY, Siyasal Bilgiler Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Emre ÖZER, İslami İlimler Fakültesinden Doç. Dr. Turgay ŞİRİN, Turizm Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi İrfan YAŞAR, Hukuk Fakültesi Dekanlığından Arş. Gör.Dr. Mustafa Hasanali AKAY, Tıp Fakültesi Dekanlığından Dr. Öğr. Üyesi Güneş KORKMAZ, Eğitim Bilimleri Fakültesinden Doç. Dr. Yunus Emre ÖZSARAY, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesinden Arş.Gör.Kaan KABASAKALOĞLU’nun fikir ve görüşlerini sunduğu toplantı dilek ve temenniler ile son buldu.